EVENT & WORKSHOP

EVENT

FUSION2019

FUSION 2019 is an international artist residency under which artists from various genre, such as music, visual art, and photography, come to Japan for two weeks from countries such as America, Sweden, and South Africa. They sojourn in Hatori and at inns at the Yamashiro Hot Springs; and they engage in performances and artistic productions. This time, the residency will collaborate with the Kaga Hot Springs Village Festival 2019 and hold various performances in the Festival stadium.
Date / July 12th (Friday), to July 27th (Saturday), 2019
Place / Kaga Hot Spring Village Yamashiro Spa ”Hatori”(17 Onsen-dori, Yamashiro Onsen, Kaga City, Ishikawa Prefecture)
Artists :
Ameer Carter / Andres Alvarez / Besmira Rraci / Bria Whitney / Chuck Wilt / Elyse Walker / Hiten Bawa / Kaira Villanueva / Kayla Vasquez / Kiara Widodo / Kyle Filley / Mange Helberg / Mark De Clive Lowe / Melanie Charles / Natalie Foucauld / Patrick Smith / Sho Ishikura / Skylar Davis / Yazmine Graham

EVENT

teto ceramics「夏仕様」石井啓一陶展 in べんがらや

Date/July 18th(Thursday),to July 30th(Tuesday)
Time/10:00-17:00
Place/Gallery & Bistro bengara-ya(59 Onsen-dori, Yamashiro Onsen, Kaga City, Ishikawa Prefecture 葉渡莉はす向かい)

EVENT

KAGA MUSIC FESTIVAL 2019 BEFORE PARTY in HATORI

Date / Friday, July 19 2019.
Time / Open & Start 20:00 Close 24:00 (plans)
Place / Yamashiro Onsen ”Hatori” (17 Onsen-dori, Yamashiro Onsen, Kaga City, Ishikawa Prefecture)
※About 5 minutes, walk from Rurikoh
Organizer / KAGA MUSIC FESTIVAL Executive Committee
Contact / KAGA MUSIC FESTIVAL Executive Committee (Rurikoh) 0761-77-2323
Artists :
Yufu Terashima / YUKEMURI DJs / Monari Wakita / Paipaidekami

EVENT

勝手にP.O.P歌謡祭 大カラオケ大会 in 加賀温泉

Date / Saturday, July 20 2019
Time / 12:15-13:15(60minutes)
Price / Free
定員/10組(先着順)
ご予約
7月18日の23:59までに workshop@kaga-fes.com あてにお名前、人数、曲名、携帯番号をお送りください。
1組につき1曲とさせていただきます。
空きがある場合のみ当日受付をします。

WORKSHOP

田口陵とココナツ・ホリデーズの勝手に加賀フェスグッズ屋さん

Date / Saturday, July 20 2019
Open Time
14:00-16:00(120minutes)
Place / 1F Lobby
Price / 一摺り 500yen(プリント時間 3分程度)

EVENT

寺嶋由芙 & ぱいぱいでか美 トークショー

Date / Saturday, July 20 2019
Time / 14:50-15:20(30minutes)

EVENT

しまおまほ & 川辺ヒロシ トークショー

Date / Saturday, July 20 2019
Time / 15:50-16:20(30minutes)
Place / 1F Lobby
Price / Free

WORKSHOP

ヴィヴィアン佐藤と北見えりのモンスターヘッドドレス体験

Date / Saturday, July 20 2019
Time / 16:00-17:00(60minutes)
Place / Open Space Aiai
Price / 1,000yen
※First 15 arrivals, over 3 years old.
※Reservation only (Send the names of the participants, the number of people, and a cell phone number to workshop@kaga-fes.com by 11:59 pm on July 18)
※We will only be accepting people at the door if there are empty spots.
※Materials and tools will all be provided.

EVENT

しまおまほ & 石井啓一 トークショー

Date / Saturday, July 20 2019
Time / 16:50-17:20(30minutes)
Place / 1F Lobby
Price / Free

EVENT

放課後ソーダ日和 -特別版-

Price / Free
Date / Saturday, July 20 2019
Time / 17:00-18:20(80minutes)
Place / Club Stage

WORKSHOP

ニク・ジャガーの似顔絵占い

Date / Saturday, July 20 2019
Time / 17:00-18:00(60minutes)
Place / Open Space Aiai
Price / 1,000yen
First 6 arrival.
Reservation only (Send the names of the participants, the number of people, and a cell phone number to workshop@kaga-fes.com by 11:59 pm on July 18)
※
We will only be accepting people at the door if there are empty spots.

EVENT

FUSION - Melanie Charles, Mark De Clive Lowe, Sho Ishikura and Le-Poodle Live

Date/Saturday, July 20 2019
Time/17:40-18:20(40minutes)
Place / 1F Open Space Aiai

EVENT

枝優花監督トークショー & 塩塚モエカ(羊文学)ミニライブ

Date / Saturday, July 20 2019
Time / 18:20-19:00(40minutes)
Place / Club Stage
Price / Free

EVENT

ライブペインティング

Date / Saturday, July 20 2019
Place / Open Space Aiai
Price / Free

EVENT

KAGA MUSIC FESTIVAL 2019 AFTER PARTY in MORINO SUMIKA

Date / Saturday, July 20 2019.
Time / Open & Start 22:00 Close 25:00 (plans) 
Place / Yamashiro Onsen ”Morino sumika”(14-27 Yamashiro Onsen, Kaga City, Ishikawa Prefecture)
*About 10 minutes, walk from Rurikoh
Organizer / KAGA MUSIC FESTIVAL Executive Committee
Contact / KAGA MUSIC FESTIVAL Executive Committee (Rurikoh) 0761-77-2323
Artists :
Avec Avec(LIVE SET)/in the blue shirt/Tomggg/PARKGOLF/Harunemuri/Yackle

EVENT

FUSION EXHIBITION

Japan 2019 Artists Residency Exhibition

Date / Sunday, July 21 2019.
Time / 14:00 - 22:00
Price / Free
Place / Yamashiro Onsen ”Hatori” (17 Onsen-dori, Yamashiro Onsen, Kaga City, Ishikawa Prefecture)
※About 5 minutes, walk from Rurikoh

Open Art Exhibition / 14:00 - 17:00
Performance Art Exhibition / 17:18
Live music performance / 20:00 - 22:00
After party / 22:00 - 23:00